Palvelut

Pienten ja suurten kohteiden toteutukset.

Kaikki palvelut

Linjasaneeraukset

Putkiremontti eli linjasaneeraus tarkoittaa rakennuksen vesi- ja viemärijohtojen kunnostusta tai uusimista. Perinteinen putkiremontti tarkoittaa, että koko kiinteistössä uusitaan käyttövesi-, lämmitysvesi- ja viemäriputkien lisäksi märkätilojen vesieristykset, laatoitukset ja vesikalusteet.

Toimitilasaneeraukset

Toimitilasaneeraus pitää sisällään muun muassa toimistojen, ravintoloiden ja myymälöiden muutos- ja korjaustöitä. Vanhoja pieniä toimistoja nykyaikaistetaan. Vanhoja toimitiloja muutetaan nykyaikaisiksi asunnoiksi.

Julkisivusaneeraukset

Julkisivusaneeraus on merkittävä investointi taloyhtiöille, joka lisää kiinteistön käyttöikää, ennaltaehkäisee pysyviä vaurioita ja kasvattaa kohteen arvoa. Ensivaikutelma taloyhtiöön syntyy julkisivun perusteella. Me teemme saneerauksesta sinulle helppoa ja toteutamme koko julkisivusaneerauksen avaimet käteen periaatteella.

Huoneistoremontit

Huoneistoremontti on paikallaan, kun kuluneet lattiat kaipaavat vaihtoa, maali lohkeilee tai tapetti on jo aikansa elänyt. Toisaalta remontin voi tilata muuten vain, kun vanhan tilalle halutaan modernimpaa ilmettä tai huoneistoon esimerkiksi uutta tilajakoa.

Rappukäytäväsaneeraukset

Perinteisin ja yleisin kunnostus on maalaustyö, jolloin tarpeen mukaan suoritettaan vain huoltomaalausta, tai päivitetään rappukäytävän ilme tähän päivään seinien, kattojen kuin lattioidenkin osalta. Perusteellisemman maalauskunnostuksen yhteydessä vaihdetaan usein myös valaistus energia- tehokkaammaksi.

Korjausrakentaminen

facade-828984_1920

Korjausrakentaminen eli saneeraus tarkoittaa olemassa olevan rakennuksen tai muun rakennelman yhdellä kertaa tapahtuvaa korjaamista tai muuttamista. Rakennuksen tai muun rakennelman kestoiän aikana näin laajoja toimia tehdään vain muutaman kerran. Korjausrakentamiseen liittyy usein rakenteiden ja laitteiden kunnossapitoa, jota tehdään myös kiinteistön ja rakenteiden hoitoon liittyvänä työnä.

Muut palvelut

Rakennuspalvelut

  • Maalaustyöt
  • Tasoitetyöt
  • Laattatyöt
  • Vauriokorjaukset
  • Siivoustyöt

Pienten ja suurten kohteiden toteutukset. luotettavasti.