Huoneistoremontit

Helsinki, Espoo, Vantaa

Huoneistoremontti Helsinki, Espoo ja Vantaa

Hanmark toteuttaa huoneistoremontti hankkeet kokonaisurakkana tai räätälöitynä kokonaisuutena juuri asiakkaan tarpeita vastaavaksi. Suunnittelemme, valvomme ja vastaamme että kaikki kauttamme tehdyt huoneistoremontit onnistuvat vaivattomasti ja että lopputuloksesta voi olla tyytyväinen. Huoneistoremontin avulla asuntoon voidaan tehdä pieniä tai laajempia korjaus- tai muutostyötä, jolla parannetaan huoneiston kuntoa, ulkonäköä ja viihtyisyyttä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua projektin toteuttamisessa, ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!

Olemme kotimainen rakennusyhtiö ja toteutamme kaikki huoneistoremonttiin liittyvät työt kuten seinien maalaukset, tapetoinnit, laattatyöt, kalusteasennukset, lattioiden kunnostukset ja vaihdot sekä kylpyhuoneiden vesieristykset. Teemme yksittäiset työt tai vaikka koko remontin avaimet käteen-periaatteella. Laadimme huoneistoremontille tarkat työsuunnitelmat sekä tarjoukset kohteen mukaan ja asiakkaan tarpeet sekä toiveet huomioiden. Suunnitellaan yhdessä unelmiesi tila!​

Kylpyhuoneremontit

Keittiöremontit

Saunaremontit

Huoneistoremontit

Laadukas lopputulos

Huoneistoremontin avulla asuntoon voidaan tehdä pieniä tai laajempia korjaus- tai muutostöitä, joilla parannetaan huoneiston kuntoa, ulkonäköä sekä viihtyisyyttä. Toteutamme kylpyhuoneet, keittiöt, saunat tai koko huoneiston asiakkaan toiveiden mukaisesti. Meillä on kokemusta niin pienistä kuin suurista projekteista. Huoneistoremontissa voidaan keskittyä kuluneiden pintojen uusimiseen tai tarvittaessa remontoida koko huoneisto kerralla. Jopa tilajakoa voidaan muuttaa remontin yhteydessä. Remontin suunnittelussa asukkaiden tarpeet ovat aina pääosassa.

Meillä on vuosien kokemus ja takaamme, että huoneistoremontti toteutetaan onnistuneesti ja kuten asiakkaan kanssa on sovittu. Kodin yleisilmettä voidaan helposti muuttaa asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Esimerkiksi pelkkä seinien maalaus tai lattioiden vaihto vaikuttaa kodin yleisilmeeseen, lisää viihtyvyyttä sekä asumismukavuutta. Ammattitaidolla toteutettu huoneistoremontti nostaa asunnon arvoa ja vaikuttaa näin myös myyntihintaan.

Panostamme asiakastyytyväisyyteen sekä työn laatuun. Käytämme remonteissa vain laadukkaita työvälineitä ja materiaaleja. Suunnittelemme remontit niin, että ne voidaan toteuttaa tehokkaasti, huolellisesti ja asiakkaan kanssa sovitussa aikataulussa. Tarjoamme joustavat mahdollisuudet remontin suunnitteluun sekä toteutukseen. Autamme mielellämme myös kiinteiden kalusteiden ja muiden materiaalien valinnassa.

Ammattilaisten kokemuksella

Teemme kaikki huoneistoremontit aina ammattitaidolla, laatua ja turvallisuutta kunnioittaen. Meillä on remontointiin ja rakentamiseen vaadittava osaaminen ja kokemus. Tarvittaessa erikoisosaamista vaativat työt tehdään valikoitujen aliurakoitsijoiden kautta. Varsinkin, mikäli kyseessä on isompi huoneistoremontti, kannattaa työ jättää kokeneiden ammattilaisten hoidettavaksi. Näin varmistetaan, että työt tehdään määräysten mukaisesti ja kestävästi. Samalla taataan laadukas ja siisti lopputulos.

Koko huoneiston remontointi on helpoin toteuttaa ennen sisäänmuuttoa, mutta remontti voidaan tarvittaessa suunnitella ja toteuttaa niin, ettei se häiritse arkielämää. Koko huoneisto voidaan

remontoida kerralla, jolloin kodista saadaan heti asukkaiden näköinen ja toiveiden mukainen. Aina kuitenkaan kaikkia huoneita ei ole tarve uusia, jolloin remontointi voidaan tehdä vain yksittäiseen huoneeseen. Huomioimme remontin suunnittelussa aina myös asiakkaan budjetin. Annamme vinkkejä, miten materiaalivalinnoilla sekä eri toteutustavoilla saadaan toteutettua kaikki toivotut muutokset. Haluamme saada aikaan lopputuloksen, josta asiakas voi olla ylpeä vielä vuosienkin päästä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Tarjoamme remonttipalveluita Helsingin, Espoon ja Vantaan lisäksi koko pääkaupunkiseudun alueella. Olemme apunasi, oli kyseessä seinien tapetointi, lattioiden vaihto, kylpyhuoneen remontointi tai koko huoneiston remontti.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua projektin toteuttamisessa, ota meihin yhteyttä niin kerromme lisää!


​​

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä ja katsotaan miten voimme toteuttaa toimeksiantosi!
Täytä oheinen lomake tai soita myyntipalveluun.

Tarjoamme jatkuvasti erilaisia korjausrakentamiskohteita: liike- ja toimitilasaneerauksia, linjasaneerauksia ja julkisivusaneerauksia.

Haluatko yhteiskumppaniksi tai alihankkijaksemme? Jätä yhteystietosi lomakkeen kautta tai soita suoraan myyntipalveluumme.

Myyntipalvelu
050 433 6575

Ma – Pe 9.00 – 17.00

Osoite Hitsaajankatu 6, 00810 Helsinki

Sähköposti toimisto@hanmark.fi